logo-will-de-kruijf
De-tuinen-van-Will-de-Kruijf

Reacties van klanten

Hieronder vind je reacties van klanten die u voor gingen. Als u ook klant van ons bent nodigen wij u van harte uit om ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij plaatsen die dan op onze website.

Henri & Mona van den Bragt

Beste Wil & team,

het gehele terras is weer mooi schoon.
Super dank. Super service. Zeer attent. We beleven nog altijd heel veel plezier aan de door Will ontworpen tuin en super mooi aangelegd door Will en zijn goede team.
Als je op iemand kunt bouwen en vertrouwen, is het ......Will de Kruijf !

Succes......namens Henri & Mona

Herman en Carola Nolte

Eind 2011 na een verhuizing de achtertuin door Will aan laten leggen. Met ook wat ideeen van onze zijde is Will aan de slag gegaan en kwam tot een prima ontwerp. In een aantal weken hebben Will en zijn mannen er een plaatje van gemaakt, met veel oog voor detail. Nu in het voorjaar bloeit alles stuk voor stuk en we genieten iedere dag. Van de beplanting, maar ook de verlichting en niet te vergeten de overkapping. Wij willen Will, Gilbert en Jeroen dan ook heel hartelijk bedanken!!

Bas en Mieke van Hoof

Vorig jaar hebben we de stoute schoenen aangetrokken en na onze verbouwing binnen ook de tuin aangepakt. Samen met Will hebben we de ingrijpende plannen grondig doorgesproken en zijn daarna vol goede moed aan deze job begonnen. Na twee maanden hard werken, in een uiterst plezierige sfeer, samen met Will en zijn mannen, is een fantastisch eindresultaat ontstaan. We zijn heel gelukkig en blij met de beplanting, de vormgeving en het verlichtingsplan. We hebben genoten van de plezierige samenwerking met het voltallige team en hun flexibiliteit tijdens de bouw.
Will en je mannen, CHAPEAU!!!!!!

Pedro en Ellen Spierings

Wij wilden onze tuin grondig aanpakken en geheel vernieuwen naar een moderne, strakke, maar vooral gezellige tuin met diverse terrasjes. We konden in Uden en omgeving niet vinden wat we zochten, totdat we bij toeval, op de site van Will kwamen. De foto's spraken ons erg aan en we hebben een afspraak met Will gemaakt. Hij heeft al onze wensen in een prachtig tuinplan verwerkt plus nog een aantal kleine details waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Wij kenden Will z'n bedrijf niet, hadden geen persoonlijke referenties, maar hadden er z'n vertrouwen in dat we hem het plan hebben laten uitvoeren. En daar zijn we ongelofelijk blij mee. Wat een goed en aardig team vakmensen; zij denken met je mee,leggen de terrasjes keurig en met een perfecte precisie werken zij alles af. We hebben inmiddels hierover al diverse complimentjes ontvangen. Onze tuin ziet er strak en gezellig uit dankzij Will en zijn medewerkers Jeroen, Roland en Gilbert.

Ronald en Karin de Jong

Onze relatie met Will en zijn team bestaat reeds 10 jaar. In die tijd hebben wij hen -in verschillende projecten- leren kennen als uitermate creatief, meedenkend, professioneel en plezierig. Niets is voor Will en zijn team te gek. De ontwerpen van de Kruijf zijn speels en doordacht. De uitvoering is perfect. Dank dat jullie van onze tuin een paradijsje hebben gemaakt!

Mona & Henri van den Bragt

Een goed ontwerp begint met luisteren. Dat kun je wel aan Will overlaten. Flexibiliteit en communicatie bepaalt uiteindelijk de kwaliteit en het resultaat. Ook dit kun je aan je Will de Kruijf overlaten.
Een super mooie tuin, we zijn zeer tevreden. Een professioneel team van medewerkers en meedenkers, een prima TEAM met liefde voor het vak: Gilbert, Roland en Jeroen, hartelijk dank!. Ook stagelopers krijgen bij Will een kans. We hebben een super mooie nieuwe tuin , onze aanbeveling is, ga naar Will de Kruijf.

Eefje van Dam

In 2010 besloten we dat onze 17 jaar oude tuin aan een "extreme make-over" toe was. We hadden zelf al hier en daar de nodige ideeen opgedaan wat we vooral wel en niet wilden en een basisontwerpje gemaakt. Will heeft onze wensen prachtig en verrassend uitgewerkt. Een beetje over het budget heengegaan maar we hadden hier en daar dan ook dure en specifieke wensen en het resultaat mag er dan ook absoluut zijn. Tot nu alleen nog maar complimenten gehad. En ook al hadden we deze zomer graag wat meer in de tuin gezeten, genieten we er toch dagelijks van. Ook complimenten voor alle medewerkers van Will, stuk voor stuk nette en prettige mensen die hun vak verstaan.

Lennard van de Laar

In 2007 kochten wij een nieuwbouwwoning, Will maakte met veel passie en kennis een prachtige onderhoudsarme tuin voor ons. Twee keer per jaar komt zijn personeel langs om onze tuin te onderhouden, ze nemen dan zelfs het snoeiafval mee, echt super!

  • Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa..

    Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa..

  • Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa..

    Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa..

  • Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa..

    Verlichting, bestrating, beplanting, vijveraanleg, sauna of spa..

Hoveniersbedrijf Will de Kruijf - Buseind 13 - 5685 DE Best - T: 0499 310 241 M: 06 218 44 527 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.